Apropå nåt helt annat

Helt makalöst, seriöst!!!


Teacher Parent Conference week

I måndags var jag på Sunrise Mall och kikade runt lite.. Det var väl som ett helt vanligt shoppingcenter men större... Och helt andra affärer. Var väl egentligen inte på rätt humör för shopping men fick iaf köpt några t-shirtar och nya gymkläder.. Me like =)

Ha börjar kika lite på vilka collegekurser jag ska ta längre fram.. Men det finns så otroligt mycket att välja mellan att jag vet inte vad jag ska välja..

Denna veckan har barnen halvdagar i skolan då det är Parent-Teacher Conferences (alltså utvecklingssamtals-vecka.) Därför har även Paul tagit ledigt denna veckan så jag har kunnat göra lite annat även om barnen är hemma vilket är skönt.. Igår åkte jag med Jordan och Paul när hon hade sitt utvecklingssamtal och alla lärarna hade enbart positiva saker att säga och hon sköter sig vilket är skönt.. Intressant att se hur det fungerar här.. Man träffar inte enbart den ansvariga läraren utan alla lärare som hon har och går igenom kurs för kurs. Intressant.

Har varit på gymet två dagar den här veckan och skönt att komma igång.. Känner mig väl inte helt på topp fysiskt så det ska det nu bli ändring på =)

Temporary Driver License

nu har det gått ett par dagar innan jag uppdaterat på ett tag...

kan börja med att informera; jag klarade teoriprovet för det kaliforniska körkortet. Hade enbart 1 fel =) för dom som undrar hur det går till att ta körkort här i usa kan jag meddela följande.

1. du går in på ett DMV-kontor i ditt område. Går fram i en första kö och meddelar varför du är där. Man får ett formulär att fylla i och en nummerlapp. Jag hade lite flyt så jag satt nog kanske 20-30 min innan det var min tur.. har man otur kan man få sitta i flera timmar... när jag blev framkallad fyllde hon i lite papper och st'llde lite frågor. eftersom jag hade glömt ett papper (de behövde ha mitt DS2019 av nån anledning men ja ja.. när jag kom tillbaka fick jag stå i en annan kortare kö eftersom jag redan varit där så jag slapp börja om från början.. =) betalade 28 dollar och sedan vidare till nästa steg...

2. man får ställa sig i en annan kö. där skriver man under med sin namnteckning, tar tumavtryck och sedan foto. när det är klart får man sitt prov man ska skriva. Man går in i ett litet rum berdvid där det för tillfället stod 2 andra män och skrev sina prov.. provet var på 36 frågor, man får ha max 6 fel.

3. när man skrivit provet ställer man sig i kön igen för att få det rättat.. jag hade enbart 1 fel =) fick då ett temporärt körkort och hon kollade efter uppkörningstider men det fanns inga så jag får hålla koll online.. men enligt henne får jag köra på mitt temporära själv i bilen ändå, men innan jag kan få det kaliforniska så måste jag göra uppkörningen.. skumt.

det var alles.. nu är det då bara uppkörningen kvar.. men det ska nog gå bra.. Paul ska ringa till försäkringsbolaget imorgon så jag finns med på bilens försäkring och sedan kan jag börja köra runt mer =) me like alot!!

helgen har varit lugn.. skulle egentligen träffat Mirela och Therese igår men valde att stanna hemma.. kände att jag ville sova ut i min egen säng idag.. har varit ganska trött hela veckan så kände att jag behövde det.. och nu kan jag ju snart köra längre sträckor själv och då blir det sååå mycket lättare! det gillar vi.. idag har jag och barnen busat en del. framförallt har vi begravt varndra i deras gosedjur... hmm.. japp.. och varmt blev det också..

kram på er alla!! =)


JT spelade match på lördagen


Jordan redo för sin match efter JTs...


Jag och JT begravda i gosedjur!


Äntligen sovdags!

Idag har inte varit den bästa dagen... Långt ifrån den bästa.. Sov dåligt hela natten av ingen anledning alls. vaknade nästan varje timme... Iaf varannan... Barnen gav sig iväg till skolan och sen hade jag väl inte världens bästa förmiddag. När jag hämtat barnen och Jordan förhört mig på körkortsteorin bryter det upp ett megabråk mellan barnen och det händer inte ofta. JT börjar gorma, skrika och gråta medan Jordan gråter och blir allmänt arg. Just one of those days I guess...

När Paul kom hem bar det av till Jordans möte för Select Soccerteam. Det var trevligt att träffa föräldrarna och de övriga spelarna, men var väl inte på topp direkt. Har nu kommit hem och är supertrött. Ska plugga lite körkortsteori igen.. Paul har tagit ledigt imorgon så han kör mig till DMV för att skriva teoriprovet. Grandma ska med också för efteråt ska vi äta frukost. Det ska bli supertrevligt! Hoppas bara jag får sova bra inatt...


Lite bilder från helgen

som tidigare utlovat kommer nu även lite bilder från helgen




















Oakland and Berkley!

då var det väl dags att sammanfatta san francisco trippen. fredagen flöt på och mitt tåg gick 6.40pm från sacramento och Paul var iväg coh spelade golf hela dagen men lovade att köra mig. när han inte kommit hem en timma innan tågets avgång ringde jag honom.. och givetvis hade han glömt av tiden och satte sig snabbt i bilen för att skynda sig hem.. men med rusningstrafiken en fredag så fick det bli ett senare tåg istället..

tåget tog strax under 2 timmar och det var bra med plats på tåget.. våra tåg i sverige är små och inte mkt plats för benen och annat.. men här var det grymt mycket plats!! me like =)
träffade cindy på tågstationen och det var så kul att träffa henne.. kändes lite overkligt och ovanligt att helt plötsligt prata svenska igen.. cindy blandade norska och engelska hejvilt de första minuterna innan vi hamnade rätt :P hehe...

vi tog det mest lugnt på fredagkvällen eftersom det blev sent.. låg och tjötade hela kvällen.. fick träffa den 3 dagar gamla bebisen, hur söt som helst!!! =) och familjen var jättetrevliga så det kändes bra.
på lördagen valde vi att åka in till berkley och gå runt och kika där.. kollade i butiker och gick runt och kikade.. såg några som verkade gå en danskurs mitt på gatan typ, helkonstigt men roligt.. och gatan vi gick på (och nej, det var inget dåligt område vi var på, jag looovar!!) så var det så otroligt öppet med droger på vart och vartannat gatuhörn.. ganska sorgligt att se dessa människor.. framförallt en tjej som såg het normal ut.. ung, fräsch och vanliga kläder men hon satt i ett hörn och ögonen talade att det inte alls var ok.. vi gick öven förbi universitetet.. vi gick inte in på campus men var på området, tror jag iaf.. =) hehe.. vi åkte hem några timmar senare. duschade och svidade om till partykläder och tog sedan tunnelbanan in till san francisco.. där mötte vi upp en annan svensk tjej, vi gick och åt och hade sedan bestämt att gå till en bar/pub där de skulle ha Michael Jackson VS Prince tema.. jag fick känna på de typiska backarna i san fran när vi valde att gå dit.. tog kanske 20 min, men det var ganska skönt.. och man såg litegrann.. dock var det så mörkt så det var ingen idé att ta kort... vi mötte upp en svensk tjej till, en norsk och en dansk så hela skandinavien var representerad .. hehe.. vi satt där ett tag innan vi bestämde oss för att dra vidare..

det blev en nattklubb i närheten av union square.. och ni som känner mig vet att Jonna inte är en nattklubbsperson.. jag vill iaf ha alternativet att kunna sitta ner, ta en öl och kunna PRATA med folk, inte skrika! det blev väl inte toppen på det här stället så jag och två andra tjejer satte oss på union square och tjötade och skrattade järnet istället. vi åkt ehem ich var hemma halv 3 kanske.. på söndagen skulle jag och cindy åkt in till san fran och gått runt i stan, tittat på golden gate bron och eventuellt åkt ut till alcatraz, men tyvärr vaknade hon upp med halsont, ont i kroppen och troligtvis feber så vi bestämde oss efter många om och men att skjuta på den trippen.. så jag åkte hem tidigare äb planerat... stackarn kände sig så skyldig!! men det är lugnt.. det är inte långt bort och jag tror jag kommer åka dit många gånger under det här året =)

skulle idag egentligen träffat en annan svensk tjej men av olika anledningar så blev det inställt i sista sekunden, men det ska vi nog ta igen! =) och jag har fått mitt bankkort så jag slipper gå runt med en massa kontanter.. dessutom fick jag mitt social security nummer så nu hoppas jag att jag kan åka och skriva upp snart så jag kan ta körtkortet!!!

nu ska jag snart hämta JT på skolan.. han har haft Math Club idag.. Jordan sitter och skriver sina läxor på datorn och jag tar det lugnt och kommer ikapp med min blog inlägg.. lägger in lite bilder från oakland/berkley lite senare ikväll...

God morgon!

Har precis lämnat av barnen på skolan.. Är supertrött idag.. Var vungen att vara uppe i natt för att ringa ett samtal till Sverige.

Som vanligt händer det inte så mkt just nu.. Dagarna flyter på. Eftersom det var fint väder igår igen vägrade jag att sitta inne när barnen kom. JT ville spela Playstation och Jordan hade anteckningar att föra över från ett block till ett annat. Inget inomhus här inte och framförallt inget Playstation. Fick tillslut med mig båda till att sitta utomhus istället och det var mysigt. JT blev lite rastlös men det va lugnt =)

Har lite grejer jag måste fixa idag så ska nog iväg en snabbis här om en stund. Sen blir det till att packa inför en helg i San Francisco. Tåget går 6.40 från Sacramento =)

Storm i Kalifornien!

Japp ni läste rätt.. Det har stormat här. Och ganska illa också.. Igår precis öste det ner och blåste storm så in i bänken. Ett helt staket på gatan nedanför har blåst ner.. Flera träd på vägen till Jordans skola blåste ner och det var översvämningar på flera ställen runtom här. Dock inte precis där vi bor som tur är. Strömmen gick strax innan jag skulle hämta Jordan i skolan och när jag skulle ta bilen så gick inte garageporten upp givetvis.. Fick ringa Paul och innan jag löst det problemet, hittat husnycklarna och annat så var jag givetvis sen till att plocka upp Jordan.. Fick hämta JT först istället men fick tillslut tag på henne och stackarn var precis dränkt..

Såg till att barnen hoppade in i varma duschar när vi kom hem och på med torra varma kläder. Sen blev det allmänst mys i soffan bara. Paul hade förberett en potroast och det var smarrigt värre får jag säga! =)

Idag hade barnen Miniday, vilket betydde halvdagar så när vi kom hem och de hade gjort sina läxor och städat undan nedervåningen efter sig så åkte vi till Walmart. När vi kom hem kom Jordans vän Emma över och sen när Paul kom hem blev det premiär för Taco Bell för min del.. Mkt gott må jag säga.

Fick en skön kommentar idag från JT när vi diskuterade antalet snabbmatsrestauranger i Sverige. V ihar ju inte Panda Express, Taco Bell eller liknande.. Det är ju typ McDonalds, Burger King, Subway o så.. inte så många mer.. "Is that all you eat?". Jag skrattade bara och sa "Nej JT, i Sverige lagar vi oftast vår egen mat". Fick till svar att det var konstigt. Skön kille det där!

Händer inte så mkt annat just nu.. Min gratisvecka på gymet är slut men väntar på mitt bankkort från banken här innan jag går med på gymet så dit kan jag inte heller gå på dagarna just nu. Och eftersom det regnat så har inte cykeln varit aktuell direkt .. hehe...

Ser framemot San Francisco och Oakland i helgen!! Ska bli såååå kul! =) Wohoo =)

Och fick ett mail från Anna, den tidigare au pairen vilket alltid är lika uppmuntrande!

Halvjobbig måndag

Dagen började bra, JT var snabb i morse och han brukar vara seg på morgonen.. Fick sedan pratat med syrran som jag inte pratat med på en vecka och det kändes skönt! Magen är numera stor, me like =)

Sen när jag hämtat barnen var inte JT den lättaste att ha och göra med. Han ville inte göra sina läxor i vanlig ordning men skrek och hoppade och kröp omkring på golvet som en treåring.. Ville inte alls lyssna på mig. Det visade sig sedan att han inte tagit sin medicin på morgonen vilket gjorde honom hyperaktiv och svårare för honom att kontrollera sig själv. Han kan, men det är svårare för honom. Paul hade inte hämtat ut hans medicin utan gjorde det idag...

Hade jag vetat det från börjat hade jag nog hanterat situationen på ett annat sätt.. Sa till Paul när han kom hem att han måste tala om sånt för mig så att jag vet vad som väntar mig och framförallt varför han beter sig som han gör. Det är första gången jag har att göra med någon som har ADHD och han måste tala om sånt för mig. Det förstod han, höll med och bad om ursäkt för att han glömt säga det till mig... Skönt att känna sig trygg med att ha en öppen och rak kommunikation med Paul. Det är det som gör att det funkar och att jag känner mig som en i familjen =)

Imorgon ska det regna här, tydligen riktigt illa så vi får se vad som händer då..

Och till helgen blir det en tripp till Cindy i Oakland, San Francisco! Wohoo!! =)


Jag och Cindy i New York! (Cindys foto)

Bowling

Sov länge idag.. Det var skönt.. tog det lugnt här hemma ett tag innan det bar av till bowlinghallen med familjen.. jag hade planerat att slå paul i bowling men ska erkänna att det inte riktigt gick som planerat. vi spelade tre omgångar och första var väl ett riktigt bottennapp!! Och JT hade bra flyt i första, tror han gjorde 3 strikes =)

jag förlorade alla tre omgångar men har utmanat Paul i biljard istället! :P hehe.. får väl se hur det går.. OCH, jag är helt övertygad om att banan lutade något lätt till höger för jag klotet hamnade där precis hela tiden!!!

imorgon ska det regna här i Antelope så då lär det definitivt inte hända så mkt, men till helgen blir det förmodligen en San Francisco tripp.. I hope so! Ser fram emot en rolig vecka!


JT i sin snygga hatt =)


Paul och Jordan hade roligt =)

Målade tånaglar!

Ok, nu va det ett tag sen jag skrev.. Valde att rensa datorn och formatera om den för ett par dagar sen så därför har jag varit M.I.A. de senaste dagarna...

Kortspelet skitgubbe har blivit populärt här hemma. Barnen vill spela det hela tiden, framförallt JT, hehe. I torsdags kom Grandma hit och hämtade mig. Vi åkte och införskaffade ett Social Security nummer. Det kommer på posten om ca 2 veckor. Först när jag fått det kortet kan jag ta körkortet så jag hoppas det kommer snabbt! Sen blev det frukost och mer prat. Jag gillar Grandma. Hon är störtskön och berättade massa historier om barnen som var roliga att höra. Sen bar det av till banken, som förövrigt finns inuti ett Supermarket (!) och startade upp ett bankkonto så jag slipper gå runt med kontanter hela tiden, det gillar vi för jag är ovan med kontanter!

Igår tog vi det lugnt och hör och häpna; fröken Jordan bestämde sig för att det minsann var dags att måla mina tånaglar. Så nu har en fot med svarta tånaglar och en fot med chock-orangea tånaglar!! =)

Idag körde jag JT till hans fotbollsmatch som var en annan del av stan medan Paul tog Jordan till Davis som ligger ännu längre bort. Grabbarna vann så JT var nöjd och glad när vi kom hem och dessutom gjorde han mål!! =) wohooo!!
När vi kom hem blev det McDonalds (jag röstade för nåt annat, men barnen ville) så det blev iaf en Ceasarsallad för mig. Sen åkte jag och Jordan till Walmart för att införskaffa lite tjejprylar.

Anders Anders Anders!! En Canon Powershot 12.1 Megapixels. 4x optical zoom. Info och bild här. Nöjd nu??? ;-)

Nu ska jag nog ta det lugnt resten av kvällen och installera alla program på datorn igen så jag är ikapp ordentligt! =)


Jordan målar mina tånaglar


All done!


Så här ser mina fötter ut just nu.. Tur jag inte har några öppna skor som visar tårna :P hehe..


JT spelade nintendo medan Jordan målade mina naglar...


Den fina klarblåa himlen som vi har i stort sett varje dag. Dock ska det regna i nästa vecka så passar på att njuta just nu! =)

Kamera.. äntligen!

Jag har äntligen varit och införskaffat en kamera så nu kan jag ta massa bra bilder och visa er =)

Inget speciellt som hänt idag.. Tog barnen till skolan och sedan cyklade jag till gymet och körde ett lite hårdare pass idag. Kände att jag nog inte skulle köra på i hundraåttio då jag faktiskt inte tränat på två månader. Var lite orolig för att jag drog till höger baksida lår, men känne ringet nu så det gick nog bra förhoppningsvis. Ska nog gå dit nästan varje dag den här veckan. Man måste ju utnyttja gratisveckan man får. De hade en bootcamp class när jag var där och den såg riktigt rolig ut så den kommer jag nog hoppa på!

Annars ringde jag och pratade med pappsen idag och det va riktigt kul coh skönt att höra hans röst. Har ju inte pratat med honom sedan jag kom hit till familjen. Ringde också en snabbis till mormor och grattade henne på födelsedagen =)

Sen åkte jag med barnen till deras möte och sedan bara hem och göra läxor. Jag och Jordan satte oss på garageuppfarten och spelade skitgubbe. Lärde henne det spelet igår så nu ville hon minsann ha revansch. På kvällen kom min LCC på besök och det gick bra. Verkar jättetrevlig och bra, men tyvärr ska hon sluta så nästa månad har jag en ny LCC. Hoppas det blir en bra person bara...

När vi var klara så åkte vi till Best Buy så att jag kunde köpa min kamera. När vi kom hem blev det bara några snabba kort innan det var läggdags för barnen så jag har inte så mkt att visa ännu. Men det kommer mera framöver...



Min sköna säng =)


Mitt rum


Välkomstskyltarna som Jordan och JT gjort. Vänster: Jordan. Höger: JT.



JT, jag och Jordan

Min första riktiga arbetsdag

Idag hade jag min första riktiga arbetsdag och det gick bra som tur var.. Båda barnen skötte sig på morgonen trots att Paul inte var hemma vilket var skönt.. När jag lämnat av JT åkte jag hem och plockade undan i mitt rum. Sen pratade jag med Mamma i en timma på Skype. Skönt att få pratat av sig om vissa saker och även höra om hur det rullar på hemma. Och att jag har det bra med varmt väder här på dagarna till skillnad från Sverige, me like =)

Gav mig sedan ut på en cykeltur för att hitta till gymet som jag tänkt träna på framöver. Tog kanske 15 min att cykla dit så det är ju överkomligt. Stort och bra gym med bra maskiner vad jag kunde se. Körde inte direkt ett pass idag utan "kände" mest på stället. Ska köra ett ordentligt pass imorrn tänkte jag... Får prova på i 7 dagar gratis och det ska jag utnyttja. Kunde inte skriva in mig för ett kort för de måste ha ett kontonr att dra pengar från och eftersom jag inte fått något Social Security nummer och därmed helle ringet bankkonto så får det vänta. Måste verkligen fixa det den här veckan så att jag också kan åka ner till DMV och skriva teoriprovet.
Och jag fick en skön kommentar från killen som visade mig runt på gymet. "You've only been here a week?? I couldn't tell you had an accent. Your English is really good". Det gillar vi! =)

När jag hämtat barnen från skolan gjorde de sina läxor men som vanligt hade JT inte tagit med sig alla läxor utan sa att han gjort läxorna i skolan. Fick säga till honom at alltid ta med sig läxorna hem oavsett om han redan gjort dom i skolan. Senare körde vi till Jordans fotbollsträning och efteråt blev det McDonalds. Då jag känner att jag börjar få för mkt snabbmat valde jag iaf en Ceasarsallad. Ska nog försöka handla imorrn. Fanns en affär jämte gymet.

Efter det spelade jag Bakugan med JT som vanligt och eftersom jag sagt till honom att vi enbart skulle spela en gång tror jag nog han fuskade så att jag skulle spela längre...hehe.. Jaja, söt var han iaf när jag ville spela =)

Sen tittade jag och Jordan på The Big Bang Theory och nu sitter jag här, nöjd efter första dagen på jobbet.

Imorgon kommer min LCC på besök och ska kolla att allt går bra. Nu ska jag svara på lite mail, läsa lite och sen sova.

Good night folks!

PS. Elin, nu är ALLA sidor fixade. Happy??? :P hehe

En vecka

nu har jag varit här en vecka och det känns knappt... det kommer nog gå fort det här året. Som Paul sa till mig i helgen; Snart är det jul, sen är snabbt Januari och innan du vet ordet av det så har ungarna Spring Break lov (typ april tror jag) och sen är det sommar och sen är det över... Ja, det kommer gå fort det här!

I helgen har det hänt mycket och inget. Mirela hämtade mig i fredags för att umgås. Vi åkte först till Kohns och kikade lite på kläder men hittade inte så mkt.. Fastnade mest på barnavdelningen.. Båda våra syskon ska ha barn snart så vi hade ganska kul att gå runt där och kika på kläder till våra små syskonbebisar =) vi blev sen sugna på att gå på bio så pkte till någon biograf som på allvar ser ut som två bröst... den kallas inofficiellt för "the Boobies", så vi åkte dit. Men blev inte direkt sugna av någon film där så vi drog till Blockbuster istället och tänkte hyra film. Det gick inge vidare det heller. Hittade ingen film som båda ville se eller som den andre (Mirela) inte redan hade sett.. Då åkte vi hem till Mirela istället, la oss och tittade på SVenska Hollywoodfruar istället.. Humor på HÖÖG nivå. Vi garvade oss igenom större delen av kvällen/natten och somnade kanske vid 2-3 på natten.. Mirela jobbade från kl 8 men jag valde att sova ut hyfsat iaf och gick upp vid 10 snåret.. Mirela tar hand om två bebisar på 5 månader och en liten kille på 3 år.. Supersöta allihop! Vi gick ut på en promenad för att mata ankor vid dammen. Killen är inte blyg iaf. Sen kom hennes värdmamma hem och tog över. Då valde vi att åka ut till IKEA för att köpa svenskt godis.. Kan ju inte säga att jag saknar det svenska ännu, har inte kommit dit än, men köpte ändå kexchoklad och daim...
sen bar det av hemåt efter en rolig fredag-lördag. Paul skulle iväg på födelsedagskalas så jag skulle ta hand om barnen på kvällen.. Vi åt korv med bröd och JT visade mig ett nytt spel som heter Bakugan. Jag fattade i stort sett ingenting av det spelet men verkar betyda mycket för honom så det vara bara att spela och försöka lära sig...

Imorse (söndag) valde jag att sova ut totalt. Barnen och Paul skulle till kyrkan på morgonen, men jag behövde inte följa med. Kommer nog göra det någon gång men kände att jag behövde en dag att bara sova ut på i min egen säng och slappa en hel dag för att komma ikapp mig själv på nåt sätt... men hörde ju JT knacka på dörren tre gånger innan de åkte till kyrkan.. Jag låtsades bara sova för jag halvsov ju och tänkte inte gå upp.. När de kom hem hade jag precis gått upp och JT har verkligen velat att jag skulle spela mer Bakugan med honom och de andra barnen utanför idag.. Och nu till kruxet och dilemmat. Idag var jag ledig, helledig och kände att jag behövde en dag för mig själv att bara slappa och va. Han knackade på dörren nästan var 30:e minut och frågade om jag ville spelat och man känner så otroligt taskig när man säger nej och ser besvikelsen i ögonen.. men jag måste ju också kunna koppla av och göra vad jag vill i mitt hem när jag är ledig.. men vi har nu hela kvällen spelat Bakugan bara jag och JT så det blir nog bra.. börjar förstå spelet mer och mer och det är helt ok!

Gick ut och sprang en sväng på dagen.. Även om solen sken och det var ganska varmt ute så var det också något rått i luften.. Konstigt väder men väldigt skönt. Knappt ett moln på himlen! Sen kom jag även ikapp Grey's Anatomy idag så nu kan jag kolla på tv:n här i mitt rum på torsdag =) Me like a lot!
Dock gillade inte mitt knä att jag gav mig ut och sprang på asfalt utan att ha tränat på 2 månader så det bär nog av till gymmet imorgon för att komma igång ordentligt igen..

nu slappar jag med datorn i knät igen och ska nog formatera om datorn i veckan.. den börjar bli slö.. så om jag inte kan skypa imorgon så vet ni varför.. och vänner: nu får ni skaffa skype.. vill ju PRATA med er också nån gång!! :-P
Hur går det med ansökan Malin??? ;) Och Elin, när jag kollar på klockan så är den 9 timmar framåt från min tid och det är korrekt.. säker på att du inte var lite sådär halvförrvirrad som bara du kan vara ;) hehe.. ska svara på ditt mail snart också, loovar!

Lång uppdatering igen.. wohoo.. Och ska i veckan försöka fixa en kamera så jag kan börja ta massor med bra bilder och lägga upp =)

energi!!!

Lämnade JT på skolan imorse och sen åkte vi med Jordan till läkaren och efter det till IHOP för frukost. Det är mycket frukost på en sån tallrik men det är ju också så otroligt gott! När vi kom hem slängde jag in en tvätt för det var dags för det... Vi började sedan kolla på en film men vi hann inte riktigt kolla klart på den. Vid tvåtiden körde jag Jordan till hennes skola så att hon kunde hämta läxor och sedan gick jag över till JTs skola för att träffa hans lärare. Det var jätteskönt!! Hon visade mig vilka läxor han har varje vecka och hur det ska göras.. Man vet ju inte riktigt hur mycket han döljer för mig för att slippa göra saker och ting.. hehe.. men nu har jag koll!

har fått min först lön idag också och det är ju alltid kul att få pengar. Eftersom jag inte hunnit åka till banken den här veckan så ick jag det kontant så länge. Hoppas verkligen Grandma har lite tid över nästa vecka så att vi kan fixa Social Security nummer, bankkonto och kanske till och med åka och skriva teoriprovet för körkortet. Har pluggat på det den här veckan och gjort 7 olika prov test. Har totalt haft 3 fel så det känns bra.. Känner mig inte speciellt orolig över det!

Nu har jag precis ätit mat från Panda Express och sitter i min säng och slöar. Skall kolla på Grey's Anatomy, de treförsta avsnitten av senaste säsongen så är jag ikapp här i USA.

Imorgon blir det nog en joggingtur eller liknande.. Har en del energi nu när jag legat hemma i soffan med Jordan i två dagar... Och det är ju inget jag vill ska bli en vana!

Ska också fixa en ordentlig kamera så snart som möjligt så skall jag börja ta mer kort och lägga upp. I promise!

lugn dag

Igår fick jag pratat med mamma på Skype ordentligt coh det var skönt! Paul fick även chans att hälsa på henne så det känns gött =)

Idag blir det en väldigt lugn dag.. Jordan ligger hemma sjuk så vi har legat i soffan hela förmiddagen och kollat på film. Så det blev ingen tur in till stan för att fixa Social Security nummer och lite annat, det får vi fixa någon annan dag.

nu väntar jag på att Paul ska komma hema med Subway mackor och sen ska jag hämta JT från skolan..

RSS 2.0