So long USA...

Jahapp. Då sitter jag här i ett tomt hus. Sa hejdå till barnen och Paul för en stund sig och har precis hämtat mig så just nu bölar jag inte iaf. Väntar på grandma som kommer om ungefär 40 min och ska köra mig tll flygplatsen. Mina väskor är packade, ska enbart äta frukost, borsta tänderna och så sen kan jag packa ner necessären. Sen är det datorn och så var det klart. Helt sjukt!!!

Förstår inte att jag ska åka hem idag. Känns overkligt, ledsamt och samtidigt skönt. Jag är klar. Jag är redo. Jag vill hem.

I-poden är laddad med musik, har två böcker på planet samt snacks. Ja, mina vänner. Vi ses i Sverige imorgon!








Mitt flyg hem för den som är intresserad!

Sacramento - San Francisco
Tuesday, September 07, 2010
Departure: 11:40
Arrival: 12:25
United Airlines (Operated by United Express/Skywest Airlines)
Flight #: UA6426

San Francisco - Frankfurt
Tuesday, September 07, 2010
Departure: 13:58
Arrival: 09:45 (Wednesday)
United Airlines
Flight #: UA900

Frankfurt - Göteborg
Wednesday, September 08, 2010
Departure: 12:40
Arrival: 14:15
Airline: Lufthansa
Flight #: LH3042

Packning

Ja hela veckan har väl gått till mer eller mindre packning.. Testade att packa alla mina kläder i onsdags. Då räknar jag inte med sockar, underkläder, skärp, sjalar och sånt, utan enbart kläder. En väska får väga 50 lbs (23 kg). När jag ställe den väskan på vågen visade den 49,5 lbs. Enbart kläderna. Inga, böcker, DVD-er, papper ingenting annat var inräknat. Så det var bara till att ta sig till Walmart, köpa en ny väska och börja packa om. Det mesta är väl nu packat. Kommer nog ligga på gränsen för vad som är tillåtet så det blir nog tyvärr till att betala en övervikt på 100 dollar. Klart jag haft det i åtanke hela tiden, men hade vart skönt att slippa. Men skiten måste ju hem.

Ska nog iaf trycka ner i stort sett allt idag och väga det ordentligt och se vart jag hamnar. Känner på mig att jag ändå kommer packa om lite på måndag för nu ligger det lite huller om buller då jag vart i väskan för att hämta kläder jag behöver.

Idag ska jag till Mirela och spendera dagen vid poolen. Sista dagen att kunna få färg alltså ich nu när jag inte varit ute så mkt det senaste så har jag ju tappat färg givetvis. Blir även middag med hennes familj på kvällen. Lena, en tysk tjej jag umgåtts med en del också, kommer upp senare på eftermiddagen för hon jobbar.

Imorgon ska jag och Jordan ha tjejdag. Vet inte riktigt vad vi ska göra ännu, men det blir bara vi två iaf. Ska bli mysigt innan jag åker! På kvällen blir det middag med familjen och grandma. Känns konstigt. Känns inte alls som om jag ska åka härifrån på tisdag. På måndag blir det lugnt. Då ska allt verkligen packas och det enda som är uppe är sånt jag ska använda på kvällen och tisdagmorgon. Ska checka in online också så man kanske får hyfsade platser på planet. Skulle vara skönt att slippa sitta mellan två personer på ett 11 timmar långt flyg.

RSS 2.0