Imorrn bitti flyger jag till Sverige!!!

Nu har jag packat klart i stort sett .. bara necessären med allt som jag använder imorgon bitti som skall packas också! Vägt väskan har jag också gjort och klarar mig bra TROTS en del böcker som är utlästa som skall lämnas av hemma.. längtar så oerhört nu..!!

Resten av kvällen ska jag bara slappa och sen bär det av hemåt Sverige i en vecka!! Kanske inte blir så mkt uppdateringar den veckan, men då får ni, mina vänner, äntligen tag på mig på mobilen igen =) wohooo =)

See ya soon!!

1 vecka till Sverige!

Vid den här tiden om en vecka befinner jag mig hemma i Sverige.. Känns helt sjukt om jag ska vara ärligt! Kommer gå så fort!! Och jag längtar såååååå!

Igår var Anna här på besök vilket var riktigt trevligt!! =) Barnen hade roligt och vi åkte och åt glass och sen till parken en stund.. Mycket trevligt..!

Det var också sista tennislektionen vilket kändes riktigt surt.. Har vart riktigt kul att gå på dom och har en del vänner där nu som man inte kommer träffa lika ofta, även om vi kommer ses i sommar ändå.. Kan också meddea att det var hela 30 grader här igår och jag brukar ju tycka det är för varmt liksom, men det var faktiskt ganska lagom! Dock behöver det inte bli så mkt varmare än så tycker jag..

Nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund.. Man får ju passa på liksom.. =)

Så trött så trött

Ja de senaste dagarna har jag varit såå trött!! en veckas ledighet är välkommet... Bara en vecka kvar.. och två dagar...!!! Det kommer gå så fort!!

Seriöst har jag varit rejält trött den senaste tiden.. Troligtvis för att tankarna snurrat för mycket och nu när jag bestämt mig kopplar kroppen av och då faller utmattheten över en.. Fick näsblod igår igen.. Underbart! Kan jag få tydligare tecken på att jag behöver semester? Nej!

Nu ska jag iväg, tennislektion om 30 min.. På torsdag är det sista lektionen, ska bli både skönt och tråkigt! Gillar ju verkligen tennislektionerna, men har pratat med ett par personer där så vi ska fortsätta spela i sommar.. Ska bli kul!

Inget SM-guld....

det gick ju inte så bra det där med att ta guld i år heller.. fan också! men det var en helt okej match ändå... herrfinalen var desto mer spännande och man får väl ändå glädjas över att Sävehof lyckas ta guld både på dam och herrsidan.. men nej.. Jag hade ju gärna sett Skövde som vinnare.. jaja..

vaknade idag av att min kära far ringde.. söndagar är till för att sova ut på pappa!! även om klockan är 10.. hehe.. nädå, det var kul att prata med honom.. det var ett tag sen sist..

har nu ätit en lätt frukost och duschat.. här är det morsdag idag så Grandma och några till är på väg över för att äta brunch... ska bli trevligt!

annars känner jag mig mest trött just nu.. fick näsblod i fredags vilket är ett tydligt tecken hos mig att jag börjar bli slutkörd mentalt eller fysiskt (troligtvis både och i det här fallet) så en veckas semester i Sverige om 1½ vecka är välbehövligt och efterlängtad!

Handbollslördag! Go Skövde Go!!!

Och ja.. imorrn är det sm-finaler så det blir tidig uppstigning och stadig frukost och massa bra handball!! Tror det kommer bli en bra och spännande match mellan Skövde-Sävehof..

Då ser vi till att ta ett guld imorgon tycker jag, eller hur??

Skövde Skövde Skövde Skövde!!!!!!



tillbaka igen =)

att man aldrig kan vara konsekvent.. så bloggar man några dagar i sträck, eller ja med bara en dags mellanrum.. sen helt plötsligt går det 1½ vecka igen.. jaja.. nu är jag tillbaka iaf..

har väl egentligen inte hänt så mkt sen sist och ändå jättemkt... haft mycket tankar det senaste.. framförallt har jag väl på allvar funderat på att åka hem.. har inget med familjen att göra utan beror på att jag känner mig lite fast här nu.. lite som om jag pausar lite för länge.. vill liksom tillbaka till verkligheten.. sen att jag är en person som har behovet av att kunna vara för mig själv spelar väl också in ganska mkt... lite svårt att göra det när man inte bor i sitt eget hem med sina egna grejer och måste stänga in sig på sitt rum för att få var ifred.. och inte ens då känns det riktigt privat eftersom man hör familjen och barnen utanför..
men har pratat med folk och med Paul och bestämt mig för att stanna.. finns ju inget som väntar hemma (jobb eller lgh) och jag känner mig inte helt klar här heller.. behöver nog bara semester och komma från allt ett litet tag... så veckan hemma i sverige är välkommen som ett bra break! =)

tennislektionerna börjar också lida mot sitt slut.. nästa vecka är sista veckan.. i tisdags var den egentligen inställd pga av att vår coach inte kunde vara där men jag stannade och spelade med en av tjejerna i 1½ timma iaf och vilken träning det visade sig bli.. svettades som en gris när jag åkte hem.. och kul var det.. igår hade vi lektion och efteråt stannade jag igen och vi fortsatte spela.. Hade kunnat hålla på hur länge som helst men vi alla blev hungriga när klockan slog 12 så efter 2½ timmes spel avslutade vi.. väldigt kul! ska dessutom fortsätta spela på skoj med en av tjejerna från klassen i sommar och det ser jag fram emot..

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från senaste tiden.. har ju inte blivit så mkt sånt! men här kommer ett axplock! Enjoy!




Picknick






JTs tårta.. Skulle varit baskettema men bageriet fick det till baseboll istället..hmm???


Grabben fick en del presenter som han gillade =)


JT fick lära sig klippa gräste i förra veckan.. Han sken som en sol när han fick det ansvaret =)


Therese och Mirela spelade Wii

RSS 2.0