Hemfärd imorgon

Imorgon bär det va hemåt till Sacramento igen och det ska faktiskt bli ganska skönt.. Blev givetvis sjuk här för ett par dagar sen så har inte varit på topp direkt och därför inte orkat uppdatera.. Lovar att uppdatera er om vad som hänt när jag kommer tillbaka..

Har haft det toppen i Florida trots en förkylning. Tjejerna spelade bra men gick inte till slutspel efter MÅNGA om och med.. Förklarar allt senare i veckan, men organisationen kring den här turneringen har nog varit den sämsta jag sett NÅGONSIN!!! Herrejisses!!

Nu har jag packat det jag kan ikväll.. Imorgon blir det sova ut hyfsat, duscha, sen frukost på hotellet och sen bär det va mot flygplatsen. Vi kommer byta flyg i Las Vegas och som det ser ut kommer Mirela på samma flyg därifrån... Hon har spenderat helgen i New York... Nu ska jag slappa lite med bokläsning.. Äta halstabletter och AdvilPM (typ alvedon fast med nåt i som gör att man somnar lättare).. Jättebra när man sover dåligt pga halsont =)

Sov så gott allihopa!

Florida dag 2 och 3

Igår kom vi hem så sent så jag orkade bara inte uppdatera.. Paul tog med JT till golfbanan tidigt på morgonen och kl 9:30 kom Jordans tränare och hämtade henne. De åkte och registrerade sig och sen stannade hon med sin lagkamrater på deras hotell. Så jag sov ut även på tisdagen, gick upp och åt frukost och sen testade jag gymet. Givetvis började det regna i slutet så jag hann precis bli blöt men det gick bra ändå. Kom in på gymet som var jättemysigt.. Inte så stort, men de hade det viktigaste liksom.. Dessutom hade de ett separat gym för dom som hade personlig tränare så det var inte så mkt folk där jag var, vilket var skönt.. Gick tillbaka till vår cottage och pratade med Mirela en stund. Funderade på om jag skulle upp och lägga mig vid poolen eller om jag skulle se semifinalen mellan Urugay och Nederländerna.. När jag bestämt mig och bytt om tillbadkläder ringer Paul och säger att de är på väg hem.. De planerar att åka och käka och sen ta sig till de andra spelarnas hotell och titta på matchen där.. Sen skulle de direkt därifrån till invigningen och den ville jag ju vara med på så jag hoppade in i duschen istället.. Vi var tvungna att åka när det stod 3-1 till Nederländerna. Och jisses vilket kaos när vi kom till arenan. Paul släppte av mig vid arenan där invigningen skulle vara tillsammans med några av mammorna och syskonen och de åkte och parkerade en bit bort. Tog dom lite drygt en timma att komma tillbaka. Helt sanslöst!! Jag har ändå varit på ett antal handbollsturneringar i mitt liv och en hel del invigningar och inte hört talas om nåt liknande... Invigningen var er typiska invigning. Lagen gick in i samlad trupp. Det var otroligt många lag från Kalifornien!!!

Efter invigningen skulle vi ta oss hemåt och det tog också en hel del tid så vi var nog inte hemma förän vid 21-22 tiden..

Idag hade de soccerfest. En typ av turnering där även syskon och spelare kan delta.. Man blandar upp lagen lite och bara har kul.. De skulle vara på plats 6:45 så jag stannade hemma även denna dagen. Inga matcher som räknas idag ändå.. Så jag sov ut till 10. Vet inte varför men har varit helt slut när jag vaknar på morgonen.. Skulle lätt kunna sova till 12-13 tiden.. Och det var längesen sist.. Om jag inte lagt mig sådär runt 4-5 på morgonen liksom.. Det regnade när jag gick upp så jag blev lite småsur, vill eju upp till poolen och ligga där fram till 14 tiden.. Men det klarnade upp efter jag ätit frukost så jag bytte om och drig iväg.. Var nästan inte människa där.. En till familj.. Dock dök det upp lite folk efter hand.. Men generellt är det inte mkt folk vid poolen vilket är ganska skönt.. Helt plötsligt hör jag en kille i poolen "Åhh, det är perfekt!". På svenska!! Var tvungen att lyssna extra noga och jajjemän, det var andra svenskar där. Satt och lyssnade på dom vilket var jättekul då de inte hade aning om att jag förstod vad de sa.. Kändes lite konstigt att höra både svenska och amerikanska på en gång helt plötsligt, man är ju liksom inte van vid svenska på det sättet.. När kl  slog strax efter 14 drog jag hem till vår cottage för att 14:30 se på semifinalen mellan Tyskland-Spanien. När jag kom hem var Paul och barnen tillbaka och barnen ville direkt åka och bada.. Snäll som Paul är lät han mig titta på matchen ändå.. Ganska skönt med ett break från poolen.. Han åkte och fixade mat undertiden.. Jordans kompis och hennes pappa kom över också så barnen drig till poolen själva. Efter matchen åkte jag och kompisens pappa upp till poolen en stund.. Svenskarna var kvar så jag gick fram och pratade en stund med dom. Ett härligt gäng!

Efter en stund var barnen trött aoch ville hem så Paul hämtade oss. Sedan körd ejag hem Jordans kompis till deras hotell då hennes pappa var tvungen att åka tidigare. Bilen är fetstor men sååååå skön att köra... Man känner sig som kung på vägarna.. Den är pigg på gasen så man får passa sig.

Nu har jag duschat och ska slappa med en bok och lite musik. Kanske en promenad innan det blir sängen.


Arenan som invigningen var på


Tjejerna tågar in =)


Ett lag med grabbar som hade rakat huvudet i olika formationer.. GRYMT kul!!


Många spelare på plats..


Vägen till huvudbyggnade från vår cottage.. tar ca 15-20 min att gå..


Utsikt under promenaden till poolen


Mer utsikt..


Gatan som resorten ligger på =)


Entrén till hotellet


Min vy vid poolen.. HEEEELT ok!!

Florida dag 1

Gårdagen slappade vi mest eftersom det öste ner regn.. Idag passade vi på att sova ut.. Paul åkte iväg för att spela golf hela förmiddagen.. Vi sov länge!! Blev väckta två gånger, en gång av städerskan eoch en gång av någon annan dam som ville kolla om vi vart där 1 april och hon slutade aldrig prata. Sen gick vi och lade oss igen.. Vaknade vid halv 12 och såg att Paul ringt runt 11 så jag gick upp och ringde honom.. Då hörde jag hur tyst det var och jag såg inte JT någonstans.. Jag gick utanför dörren, såg en mugg och en tallrik med bröd på och fick för mig att han ätit frukost utomhus, glömt kortnyckeln och därför gått iväg nån annanstans.. Hittade  honom ingenstans inne och gick runt huset och kollade.. Blev ju superorolig och ringde Paul.. Efter 10 min visade det sig att han befann sig i sängen sovande.. Som vanligt var han helt täckt av sitt täcke men det såg verkligen ut som om han det var platt och lite tillrufsat bara.. Snacka om att få ett sammanbrott för ingenting.. Jisses! Skönt att hitta honom iaf..

Sen åt vi frukost och slappade här till Paul kom och sen drog vi till poolen vid huvudentrén.. Eftersom vi bor i en liten cottage ligger det en liten bit från huvubyggnaden.. Tar kanske 10-15 min att gå så det är ingenting, men ville vänta på Paul med tanke på att jag ringt och skrämt upp honom till att tro att JT var borta..
Vi var i poolen hela dagen.. Åt en riktigt god hamburgare vid poolen och drog hemåt vid 17 tiden.. Det är monsun säsong här nu så det kommer nog regna en hel del, men det var fint väder här fram till kl 17.30.. Sen började det hällregan, vi såg de mörka molnen närma sig det var därför vi valde att dra oss hemåt.. JT hade åkt tidigare med Paul så jag och Jordan var kvar nån extra timma..

Egentligen skulle vi iväg på en barbeque med resten av laget, men det blev inställt pga regnet så nu gör vi ingenting direkt... Vi är bara två familjer som bor på det här hotellet så just nu sitter Jordans lagkompis från den familjen här med oss och slappar...

Så nu kan jag bjuda på några bilder från vårt hotellrum.. Glömde givetvis kameran när vi gick upp till huvudbyggnaden och poolen men tog en bild med min mobil så den får ni se iaf.. =)

Vi åkte på kvällen till ett stort shoppingcenter då barbecuen blev inställd. Riktigt grymt och många affärer. Sen åt vi på ett ställe som hette Outback. Tog en norsk lax med potatismos med vitlökssmak. Grymt gott!

Nu ska vi slappa sen blir det nog sängen tror jag... Imorgon ska tjejerna registrera sig, Jordan åker med deras tränare dit och Paul tar med sig JT till golfbanan... Så jag har lite egentid. Tänkte nog testa på gymet här då och sen ligga vid poolen om de inte är tillbaka tills dess.. Blir nog en grym morgondag. Hoppas på mindre regn bara, men tydligen ska det regna nästan hela dagen då också.


Vårt baggage i väntan på shuttlen till flygplatsen...


Välkommen till Florida! Det ösregnar!


Mitt och Jordans sovrum


Vardagsrummet i vår cottage


Kök och matsal


Grabbarnas rum


Åt lunch vid poolen =)


Shoppingcentret vi gick till.. Grymt snyggt!


De hade Bloomingdales bland annat

Blandade bilder från den senaste månaden..

Här kommer ett axplock från den senaste månaden...


Mådde inte så bra när jag kom hem så jag fick blommor för att krya på mig. Supergulligt!


Jordan fyllde 13 år på Sveriges nationaldag =)


Vi har spenderat mycket tid i Mirelas pool =)


Mirela och jag leker också en heeel del i poolen! =) hehe


San Francisco med Grandma


The exploritorium


Promenerar i San Francisco


Coit tower


Vi åker nerför Lombard street


Lombard street igen...


Vi åkte över Golden Gate bron


JT och jag


Grandma och Jordan


Det blåste rejält den här dagen


Vi åkte förbi en äkta Nascar bana på väg till Sonoma och det skulle vara tävling där den helgen så det var MASSOR med folk och deras husvagnar..!!


Jordan med Mirelas hund Hudson =)

Sådär.. det var ett axplock av månadens bilder.. Ska försöka hinna med att uppdatera med bilder härifrån under veckan som sagt.. Men nu är jag aptrött och ska lägga mig =)

Känns bra att vara ikapp på bloggen också! =) wieee

Bilder från Sverigetrippen

Medan jag sitter på hotellet och inte har nåt att göra kan jag lika gärna komma ikapp på bildfronten också... Här är några bilder från min Sverigetripp i Maj. Bjuder här på en bråkdel =)


Dopet


Efter dopet vid dopfunten


Jag och lilla Alicia efter dopet.. Båda två var helt slut! Hela familjen var helt slut!


Syrran, Alicia och jag myser i soffan och kopplar av!


"Mamma och moster leker med mig!"


VÄÄÄÄÄRLDENS bästa unge!!


Klart man är stolt över att vara hennes moster!!!


Rum 1 på mitt hotellrum i Philadelphia där jag fick sova över när de ställde in flyget.


Fortfarande rum 1


Hall mellan rum 1 och 2.. Badrum till höger..


Rum 2


Gissa om jag sov gott i den här sängen! =)

Landat i Florida...

Japp då sitter vi i våran "cottage" som vi hyr på PGA Resort and Spa in West Palm Beach. Två sovrum, två badrum, ett kök och vardagsrum.. Perfekt!! Grymt fräscht runt omkring också..

Morgonen började väl dock inte toppen.. Paul hade bokat en shuttle från vårat hus som skulle hämta oss kl 04:15.. När han ringde 04:30 det sig att de inte fick tag på killen.. så troligen låg han och sov.. Vi blev upphämtade 05:10 istället av en annan kille.. V hade checkat in online så vi hade fortfarande tid.. flyget skulle gå 06:30.. Paul var sur som attan och rätt orolig redan vid 04:30 så jag fick väl tala om för honom att det inte är npgon idé att få panik riktigt än.. Vi har fortfarande tid. Vi hann med planet med liten marginal.. Vi behövde inte stressa men inte heller vänta speciellt länge på att board så det blev bra ändå..

Flyget gick riktigt bra.. Ingen av barnen hade flugit förut så det var något nytt men båda två tyckte det var jättekul så det funkade utmärkt.. Var väl mest orolig för JT som lätt kan bli orolig om han hör konstiga ljud vilket man ju gör ganska ofta på ett flyg.. men det gick bara bra!

Sen hyrde vi en fetstor bil (normal med amerikanska mått mätt) och drog mot West Palm Beach.. Efter lite imkringåkande hittade vi tillslut hotellet.. Har nu packat upp, ätit lite och ska slappa.. Fick inte så många timmars sömn..

Och jösses vad det är fuktigt i luften! Helt obeskrivbart.. Regnar som tusan här nu, men hoppas på bättre väder i veckan.. Vi får väl se =)

Nu ska jag nog slappa med lite musik i öronen! Ha det gott så länge!

SKa försöka få upp ett par bilder av veckan också...

Florida imorgon!

Då sitter jag och slappar vid datorn.. Dags att packa ner den också.. Annars är jag färdigpackad. Imorrn bär det av till West Palm Beach i Florida!! Wieee!! Ska bli grymt kul!

Hoppas på att kunna uppdatera lite när jag är därborta, men vi får se... =) Om inte får ni ha en toppenvecka..

Landar i Sacramento Måndag 12 juli på kvällen igen så vi hörs på tisdag annars..!

Sammanfattning av den senaste månaden!

Vad har då hänt sedan jag kom tillbaka hit från Sverige?? Massor och ingeting egentligen..

Barnen har slutat skolan har sommarlov så nu jobbar jag även hela dagarna. Bara det är ju en liten omställning.. Men det går ändå ganska bra.. Man är lite tröttare på kvällen mentalt, men det får man ta.. Mirela har ju flyttat ut mitt i ingenstans (hehe) men har numera pool.. Så därför har jag tagit barnen dit 2 ggr i veckan.. Och JT är så söt när han leker med hennes tvillingpojkar på 1 år...

Grandma tog med oss en dag till San Francisco och vi besökte the Exploratorium som är en blandning av är en större variation av Navet skulle jag vilja säga.. (mycket större!!!) Barnen hade jättekul därinne så det blev riktigt lyckat! Sen åkte vi upp i Coit Tower där man får utsikt över hela San Francisco.. Det va kul.. Sedan körde vi nerför Lombard Street, åkte över Golden Gate bron.. Efter det körde vi hem via Sonoma och Napa Valley och det var jättemysigt att åka förbi.. Blev pizza på ett ställe på vägen tillbaka. Det var en lång dag, men riktigt bra..

Jordan har även fyllt år och hade ett mindre kalas.. Hon bjöd med 3 av sina bästa vänner och de gick på bio, var på mall och spelade spel här hemma större delen av kvällen.. Ungen är nu 13 år.. Så nu börjar de officiella tonåren.. Jisses!!! =) hehe

Förra helgen var min tyska vän Lena helledig så jag, hon och Mirela åkte till Six Flags på lördagen.. En nöjespark kombinerat med en djurpark kan man säga.. Tyvärr upptäckte vi när vi betalat 50 dollar inträde att sådär 3 av de stora attraktionerna var stängda.. Vilket i sig gjorde att det var 90 min lång kö till de andra 3.. Jippi! Vi fick iaf åkt 2 st som var grymt bra!! Jag är ju så mesig så jag står och ångrar mig nästan när man ska hoppa på, men sen när man väl har åkt vill jag åka igen direkt!! haha..

Vi åkte även en vattenattraktion som man var helt dyngsur i ett par timmar... Kändes som om man kissat på sig!! Det var däremot väldigt varmt.. Vi stod i direkt solsken ganska länge och jag är såå glad att jag köpte en t-shirt så jag inte skulle bränna axlarna.. Jag hade smörjt in mig med 30 men hade bränt mig ändå om jag inte haft t-shirt.. Lena brände sig rätt rejält trots 30 i solskyddsfaktor så då förstår ni hur mycket solen tar här!!

Sen åkte vi hem till Mirela, hoppade i poolen, grillade, drack öl och spelade wii! Det var vår midsommar! hehe.. Helt ärligt kände jag att jag inte behövde fira midsommar, en sommar kan man faktiskt vara utan det tycker jag.. Kommer ju fira midsommar så många år framöver ändå.. När vi vaknade på söndag runt 12 fick jag snabbt skypat med syrran innan vi åt frukost, pratade lite med Mirelas värdfamilj och sen hängde vi i poolen en stund.. När vi grillat seeeen lucnh åkte vi till bion och såg the A-Team. En film helt i min smak! =) Jag gillart! Sen körde jag hem Lena och åkte hem till mig.. Mycket lyckad helg..

Annars har veckan flytit på helt ok, JT hade väl en mindre bra måndag (milt sagt) så fick ingen bra start på veckan men sen har det gått bra.. Tror han är nervös inför flygningen imorgon.. Och jisses vad Paul är nervös.. Stressar över småsaker som är onödiga att stressa över.. Han säger att han inte är nervös inför flygningen, men har en känsla att nog är det iaf.. Själv är jag inte alls nervös, har ju flugit rätt mycket det här året och det har inte bara varit smärtfritt så jag är lugn! hehe..

Var och köpte lite shorts och t-shirts igår.. Idag ska inhandlas en till bikini, solskyddsfaktor och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha med sig... Sen ska jag tvätta och packa och bara softa hela dagen.. Flyget till Florida går kl 6.30 imorrn bitti. Shuttlen som ska hämta oss kommer 4.15.. Och jag som inte är någon morgonmänniska.. Det här kan bli intressant! =) hehe

Sådär ja.. nu är jag ikapp igen.. En ganska bra sammanfattning på den senaste månaden. Nu ska jag försöka bättra mig! Jag lovar!

RSS 2.0