Flygtider

Loggade precis på CCs hemsida och såg att mina flygtider nu fanns där.

Flyger från Göteborg måndag 21 september kl 7.30. Mellanlandar i Frankfurt där flyget mot New York avgår kl. 10.35.
Någon annan som åker samtidigt??

NU blev det mer verkligt vill jag tala om!! ååhh vad jag längtar..

Tänkte bara lägga ett snabbt meddelande om detta. Befinner mig som sagt i Tyskland (i Essen) och är rätt trött just nu, så ska slöa lite framför tv:n innan det är dags att sova.

Sov gott!

Tyskland imorgon...

Imorgon bär det av till Tyskland för en veckas jobb. Ska bli kul och skönt att komma iväg och jobba.. Tror jag har nämnt det bra många gånger nu men så är det!

Givetvis hade jag packat ner alla mina arbetskläder från flytten så det var bara att ge sig ut till förrådet och gräva fram dem. Som tur var låg de inte allra längst in.

Har idag även tagit en långpromenad med Sara, vilken var skönt.. Tror att jag för en gångs skull lyckades prata mer än Sara och ni som känner fröken Rydberg vet att det är INTE speciellt lätt.. Eller vad säger du Lotta?? Bornholm någon??? Smeknamnet Glappkäft finns ju av en anledning ;-) Oavsett vilket så var det skönt iaf!! =) Att gå ut och gå alltså...

Nä nu blir det lite fler Vänner avsnitt innan sängen kallar, har en lång biltur framför mig imorgon.. Vet inte om jag har möjlighet att uppdatera från Tyskland, annars blir det bilder och så när jag kommer tillbaka om en vecka!

Ambassaden? Check!

Då var det klart med ambassaden och allt verkade vara i sin ordning. Var mest nervöst över att man hade glömt nåt papper eller att något var fel ifyllt men det verkade vara lugnt. Det är verkligen inget svårt och fort gick det.. Vi var några tjejer som sedan gick och fikade innan förberedelseträffen på CCs huvudkontor.

Det var väldigt skönt att träffa människor som befinner sig i samma situation så man kunde prata om hur man upplever saker och ting och hur man tänker osv.. Vi var alla överens om en sak iaf.. Vi vill åka NU!!! Man blev definitivt mer sugen och kände verkligen att man valt rätt.

Efter träffen blev det ytterligare en fika innan jag mötte upp Elin som jag ju sååå gärna ville träffa innan jag drar. Vi hade en del att ta igen sen vi sågs sist och många skratt blev det! Vi sa inte "hejdå" utan "vi ses!" Kändes bättre så! =)

Nu blir det städ och matlagning, släkten kommer på besök då vi ska fira min mammas och syrras födelsedag ikväll.

Stockholm nästa

Ja ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg... Åker till Sthlm efter lunch och är framme i kväll.. Tror att jag har allt med mig och att jag har fyllt i papprena rätt. Det får väl lösa sig annars... Kl 08.00 imorgon på ambassaden är det som gäller. Efter det förberedelseträff kl. 10.30 och det ser jag fram emot.

Och för er som undrar så ja, det blir jobb i Tyskland nästa vecka, åker måndag förmiddag nån gång och blir borta hela veckan..Ska bli skönt och kul att få jobba med Johan och Andreas igen.. Men nu tar vi en sak i taget.

Stockholm nästa!

skön dag...

Började med att åka till min förra hemstad Göteborg... Kändes skönt att komma tillbaka faktiskt.. Var på en studierådgivning då jag funderar på att plugga när jag kommer tillbaka.. ni som känner mig vet att jag har tusen planer och idéer samtidigt! =)

Mötte efter det upp Malin och vi tog oss til Jensens Böfhus och åt gott.. Nog för att det är grymt bra mat på det stället, men inte är de snabba inte... Tur att vi inte hade bråttom.. Efter lite shopping och allmänt tjöt åkte Malin vidare till jobbet och jag tog mig till Krall kontoret, mitt förra jobb.. mötte en glad Danne på spårvagnen som kanske inte var piggast i stan just idag..
tog en fika med de få som var där idag.. var ju turnéavslut i lördags så det var bara 3 pers på kontoret.. och humorn p det där kontoret.. ja man måste nog vara lite speciell för att passa in där.. haha.. skönt med några garv sådär på eftermiddan!! =)

På vägen hem till borås fick jag ett samtal som kanske innebär ett jobb i nästa vecka.. förhoppningsvis drar jag till Tyskland för att bygga en mässmonter.. efter alla nej på jobb som jag sökt under sommaren vore det skönt att komma iväg och få jobba lite igen! vi får se.. får mer info imorrn!

och jag fick svar på ett mail från Anna, den nuvarande au pairen i familjen... skönt att ha någon att fråg om saker,  som vet hur det är just exakt där man själv ska vara, även om man kanske upplever saker annorlunda.. hade vart störtkul om hon var kvar när jag kom, men tyvärr blir det inte så... förhoppningsvis kommer hon och hälsar på under året dock! Det gillar vi! =)


5 veckor..

Om 5 veckor sätter jag mig på planet som tar mig till New York och USA.. Har det senaste fått frågan "Är du nervös?" "Hur känns det?" väldigt mycket.. Helt ärligt känner jag ingenting.. Det känns liksom inte verkligt... Kommer väl kännas mer när man kommer till Stockholm på fredag på Ambassaden kanske... hehe =) Och får passa på att umgås och säga hejdå till fröken Johansson när jag ändå är där.. Den bruden kommer jag ju sakna något oerhört borta i staterna!! Och ÄNTLIGEN ska jag få tillbaka min bruna kavaj/jacka som jag saknat.. Råkade glömma den sist jag sov hos Mark, och den har han hållt gisslan till jag kom upp och hälsade på nästa gång.. Vem kunde tro att det skulle ta 2 år?? Men nu Mr Iglesias kommer jag och inte lär jag väl få en blund på natten för här ska väl tjattras så öronen faller av...

Igår träffade jag en gammal klasskamrat från min KY-utbildning, Theres och hennes pojkvän Jonas... Har inte träffat henne sen examen 2007 tror jag... Riktigt trevligt att ses igen. Och härligt att höra Nyköpings dialekten igen, det var inte igår!

Idag var jag och kollade på BHK-Ulricehamn som spelade i Boråshallen.. Ingen direkt spännande match, men det var väl inte så oväntat heller med tanke på att det var ett div 1 och div 3 lag som möttes...Slutsiffran blev 40-21 till BHK, det gillar vi! Men man blev ju bra sugen på spela igen asså. Då kliade det i handbollsbenen vill jag lova!!!

Pratade ikväll över en timma med en kompis som inte har det lättast i världen just nu. Önskar jag kunde finnas där mer och att jag kunde göra nåt men jag tänker på dig och du ska veta att jag finns här för dig, närsom!!!

Diggiloo diggiley

Ja gårdagen hände det en del... Gick upp vid 8.30 och gick sedan på en långpromenad innan frukosten. 1,5h blev det.. Riktigt skönt och svettigt faktiskt! Åkte sedan ner till stan och fixade lite smågrejer som jag behöver ha med mig till ambassaden; foton, personbevis och originalkvitto på banken...

Hämtade sedan bilen hos mamma och begav mig neråt Ullared för att hälsa på Diggiloo gänget och det var riktigt kul får jag säga.. Stämningen var sig lik och en del roliga nyheter fick man allt när man var där =) Showen var också bra. Kollade inte på alla delar men helheten kändes bra. Hippietema så det var bra många blommor på scenen!! Jisses!! Givetvis började det regna i andra akten så jag spenderade en del tid av den i prodbussen med Daina istället och gick ut när det inte hällregna för att fortsätta kolla på showen..

Kände nog att jag saknar turnélivet samtidigt som jag tyckte det var väldigt skönt att slippa riva efter gig. Med tre gig kvar började alla se lite småslitna ut... Den känslan saknar jag inte, men gemenskapen är ju skön! Vid halv 1 tiden sa jag hejdå till och körde hem till Borås.. Var i säng vid 2 så tog sovmorgon imorse..


Soundcheck - En j-kla massa blommor!!

Hälsoundersökning

Idag var en bra dag.. Började med att äta lunch på Eest med Sara och Pajjen, Sushibuffé =) Kan det bli bättre?? Mycket trevligt och roligt.. Har inte träffat Pajjen på aplänge så det var roligt..

Gjorde även idag min hälsoundersökning och det känns ju skönt att veta att ens hälsa är "Excellent". Inte för att jag tvekat om annat men ändå.. Dock var mitt BMI värde på gränsen till övervikt men jag har ju också lagt på en hel del kilon i muskler på benen under rehab efter knäoperationen så det var i sig ändå helt normalt. Muskler väger ju faktiskt mer än fett så jag är inte speciellt orolig...
Tog även den första av två sprutor mot Hepatit A och B. Det är inget måste men det rekommenderas om man ska spendera mer än 3 månader i USA att man tar mot Hep A. Valde att lägga till B också så är det gjort! Ska ta den andra sprutan om en månad...

Var nere i hallen en sväng också och kollade på herrarna när de tränade, och givetsvis hur det gick för Emma i mål. Och det gick som förväntat, bra!! =) Tommies lilla dotter på 9 månader var också där så henne såg jag allt till att gosa med en del med.. Jättesöt unge ju!
Gick hem med Emma och David och begav mig sen på joggingrunda runt sjön... Ska erkänna, det blev bara ett varv men klockan började ju bli sent och jag skulle ju faktiskt förbi syrran också. Olsson, imorrn 8.30 ringer jag, jag lovar!! Då blir det morgonpromenad/pass!

Snabbt hem för en snabbdusch och sedan ner till Syrran och Anders. Tjöta lite och kollade på hennes växande mage. Mysigt! Lite ångest får man ju ändå att man ska åka iväg asså!

Jodå, en ganska händelserikdag faktiskt.. Och mer ska det bli... Imorrn är det nya äventyr som väntar! =)

"Mina" barn

Har precis fått klartecken att lägga upp bilder på familjen så jag tänkte visa en bild på barnen, "mina barn..." =) Vet ju att ni är nyfikna!!


JT och Jordan

Imorgon är det dags för Hälsoundersökningen. Fick hem papprena med vilka vaccinationer jag tagit osv idag.. haha.. fanns även ett kort klistrat längst upp.. Skolfotot från första klass.. Och jajemän, jag bar stolt min skönheten och odjuert tröja i rött den dagen =)

söndag...

inte så mkt speciellt som händer just nu... var på bio igår med sara... såg public enemies med johnny depp och mina damer och herrar, den filmen kan ni hoppa över!!

idag är det mulet och tråkigt så det blir ingen bättring på brännan heller, får väl se vad som hittas på idag.. fick lite fler bilder från familjen igår =) hur sköna som helst verkligen!! =) jag vill åka NU!!!

Solbränd och glad =)

Färg har jag i alla fall fått idag, även om den lutar betydligt mer åt det röda hållet än önskat så är det bättre än den albinovita färgen jag haft hela sommaren..  ;-)  Sitter nu ute på altanen med datorn och slappar... Det är ju torsdagkväll på torget idag, men är inte speciellt sugen på det faktiskt, blir nog utgång på lördag istället. Gäller ju att hålla i sina ören innan man drar iväg..

Då ringde jag och beställde hälsoundersökning igår.. En helt underbar läkare, var nere och visade pappret för att han ville kolla vad det gällde så det var inga problem. Hade dock inte koll på när jag tagit mina vaccinationssprutor under åren så det fick jag beställa efter. Fick ringa till stadsarkivet då de journalerna tydligen arkiveras där 3 år efter man har slutat gymnasiet... Vi pratade eventuellt annat också.. Hur har ni vaccinerat er? Eller tänkt göra, förutom de som man fått under skolgången då?

Fick även hem papper angående mitt visum idag, och gissa vad?? Tror ni inte det står fel datum på det pappret?? Så det var bara att ringa CC igen angående mitt avresedatum men det var inga problem. Datumet är ju ändrat hos familjen och hos CC så det är ju lugnt ändå.. Hon skulle skicka efter nya papper...

Ska till ambassaden den 21 augusti och sedan på nåt möte hos CC kl. 10.30. Nån mer som ska dit??

Regn regn regn

Det regnar i Borås, inget ovanligt!

Inget direkt nytt att rapportera just nu... Idag blir det lugnt. Ska väl ut på en joggingtur nån gång under dagen, hoppas på bättre väder så har lite is i magen med den biten... Annars är idag en perfekt soffliggardag faktiskt...


boråsare igen...

..tillfälligt i alla fall...

ja då har jag flyttat tillbaka till mamma i borås idag.. gick upp tidigt imorse för att slutföra packningen och städa lägenheten. Jäkla tur att mamma var med... pappa kom senare på förmiddagen med släp så var det bara att börja lasta...

sitter nu i sängen och har packat upp det mesta här hemma hos mamma.. det flesta av mina grejer står nu inpackat i simons och idas förråd (ibland är vänner EXTRA bra att ha!!) och resten i mammas förråd..

och är trött i kroppen vill jag lova! men nu är det en sak mindre att tänka på iaf.. wohooo =)




Sita min vän... vila i frid!

RSS 2.0