bra träninsgdag!

japp idag har varit en riktigt bra träningsdag.. var på gymet efter jag släppt barnen på skolan som vanligt.. körde ett tungt benpass och kändes riktigt.. fick även kommentaren "you're strooong cookie" av en av muskelknuttarna som jag brukar tjöta med där... knäskador pratade vi också.. skön snubbe det där!

Kom hem, pratade nästan en timma med mamsen på skype sen ut i solen ett tag.. sen ut för att löpa.. gick väl sådär, har ju noll kondition men skönt att komma igång iaf.. får nog ta och införskaffa en pulsklocka.. har ju en hemma i sverige men där gör den inte mycket just nu..

sen en snabbdusch och hämtning av barnen... dagen liksom bara flög förbi men skönt ändå.. Paul är ledig hela veckan så halvjobbar kan man säga.. kör barnen till skolan och hämtar dom.. sen kan jag i stort sett göra vad jag vill.. imorrn behöver jag inte ens hämta barnen så kan åka iväg till folsom outlet på dagen.. det gillar vi!

däremot är jag nu suuuupertrött så ska slappa framför tv:n, kanske läsa lite innan det blir sängen.. men tidigt lär det nog blir idag =)

söndag

det gick ju då inte så bra i handbollen.. eller ah.. skövde förlorade tyvärr så nu står det 2-2 i matcher.. innebär att det laget som vinner nästa match går till sm-final... nervöst värre..!! hoppas verkligen den matchen sänds på svt!!

har för övrigt skrivit ett LÅÅÅÅÅÅÅNGT inlägg som jag sedan insåg att det var alldeles för privat att lägga ut... eller rättare sagt så står det vissa grejer där som kanske inte alla bör läsa just nu... så därför blir det ett kort inlägg istället.. även om jag till viss del tycker att en blogg är till för att dela med sig av sina tankar och känslor finns det vissa saker som inte alla bör läsa, punkt!

får väl se lite längre fram om jag kan censurera vissa delar av det långa inlägget och lägga upp, för nånstans vill jag ju ändå dela med mig..

barnen har typ tjafsat hela morgonen och det är rätt enerverande att behöva höra det... dock struntade jag fullständigt i det då jag inte jobbade och så länge jag inte hörde några allvarliga skrik eller gråt så kändes det ok!

lördag kväll = jobb

då var det lördagkväll och hade hoppats på att åka till M och T och umgåes en stund ikväll men Paul är tyvärr sen.. han kom inte iväg som han hoppades så det blev sen lördag med barnen.. visste iofs att det fanns möjlighet till detta så det kom ju inte som någon överraskning direkt.. tråkigt bara när man hoppas på nåt annat.. men men, sånt händer in the real world.. att man dessutom har haft en huvudvärk större delen av dagen har ju också gjort att man kanske inte varit världens bästa sällskap till barnen.. men de överlever nog..

imorrn bitti är det handboll.. närmare bestämt kl 07.00 för min del.. och jordan vill titta på matchen med mig! =) gött, ska tjejen få en liten kurs i handboll! dock var hon väl mindre glad för nån timma sen när jag påminde om vilken tid den var.. men, hon är ändå på..!! att kliva upp den tiden en söndag är ju ingen höjdare men vad gör man inte för sportens skull??

men nu, för min del blir det nog till att vänta tills paul kommer hem, lite tjöt och sen ganska fort i säng..

Känner mig rätt nöjd just nu!!

Jajjemän.. Måste ju skriva högskoleprovet när jag kommer hem om jag vill komma in på sjukgymnastlinjen.. Måste ju höja mitt resultat rätt rejält och tänkte därför plugga ordentlig inför det.. men ville först göra ett testprov på studera.nu för att se lite ungefär var man låg och jag var helt säker på att jag skulle ligga lägre än mitt tidgare resultat.. men icke!! jag fick ju för sjutton bättre resultat än första gången så jag är glad.. synd att det inte räknas som ett riktigt resultat, men känns ju skönt att man har någorlunda koll dock... så jag är som sagt rätt så nöjd nu..

nu är det bara till att plugga så jag kan skriva ett riktigt bra resultat redan till hösten så kanske jag kan söka in redan till våren.. det vore ju toppen!! =)

annars flyter dagarna på.. händer inte så mkt vilket också är skönt! har dock regnat i två dagar nu.. det gillar vi inte.. är generellt trött på dagarna.. paul åker iväg torsdag-lördag på nån jobbgrej så jobbar konstant dom dagarna.. dock är han ledig nästa vecka så det kompenseras ganska fort.. bra =)

och jag har fått pratat både med Emma och Sara.. Om än inte så länge med Sara men ändå.. skönt att prata med folk som känner en utan och innan och som förstår ens tankar kring saker och ting på ett sätt som ingen annan kan.. saknar er oerhört ska ni veta!

Åker hem i maj..

..men bara några dagar! =) Jag ska nämligen hem till Sverige och vara med på min systerdotters dop i maj. Jag kan ju bara inte missa hennes dop, speciellt inte när jag också är gudmor! Åhh nu får jag äntligen träffa lilltösen medans hon fortfarande är en liten bebis.. Längtar såååå otroligt mycket.. Biljetten är bokad och betald.. Så nu hoppas jag bara att den där vulkanen kan sluta bolma och att askan blåser undan och inte är i vägen dagarna när jag ska åka!! Jag längtar nåt så oerhört!!!! Landar på Landvetter den 21 maj och åker tillbaka till Sacramento den 26 maj igen.. Så blir knappt en vecka.. Bara en månad kvar! Jippi!!

annars njuter jag nu av  att ha huset för mig själv i helgen! otroligt skönt att inte behöva tänka på barnen, höra dom utanför dörren eller att behöva stänga in sig i sitt rum när man vill vara själv.. ska njuta av varje sekund.. Känns jättelyxigt!! =) Lär väl dock vara enda gången jag får en hel helg för mig själv..

sen har jag fortsatt kolla på handbollen och den är ju så bra.. Skövde vann semi 3 av 5 idag så nu står det 2-1 till SHF.. bara en till nu så är de i final.. Imorgon blir det upp på morgonen igen för att kolla Sävehof-Lugi. Där står det 1-1 i matcher så jag hoppas på en spännande match! Ja, är man handbollsnörd så är man.. Och det står jag för!! =)

Handboll handboll handboll

Ja det saknar jag just nu!! Såg matchen mellan Skövde-Eslöv på SVT Webbtv i lördags.. Grymt spännande blev det med förlängning och allt.. Kul när det blir så! Det ryckte dock så ordentligt i handbollsmusklerna så ni anar inte.. Hur kan jag ha lagt den underbara sporten på hyllan så länge?? Å andra sidan har jag ju försökt komma tillbaka ett par gånger och det har ju aldrig riktigt gått enligt planerna (tidsbrist och sen ett trasigt korsband..)..

Efter matchen blev det dusch och promenad innan Mirela plockade upp mig. Vi åkte till San José över dagen för att träffa hennes tidigare värdfamilj som hon jobbade hos för några års sedan. Mycket roligt och vi fick åkt några attraktioner iaf.. Om än inte så många.. Skön liten roadtrip det där!

Den här veckan har mest bestått av träning och komma igång tillbaka ordentligt i form.. Efter jag sett handbollsmatchen har jag helt bestämt mig för att börja spela igen när jag kommer hem.. Då måste jag ju vara i någorlunda form..

Och idag fick jag min handboll som jag beställde från amerikanska handbollsförbundet så nu ska här ut och stegas i litegranna.. Dock hann vi inte med det idag.. JT fyller år så vart fokus på honom och han verkar ha gillat sin födelsedag! Mycket bra!

I helgen får jag hela huset för mig själv.. Det är fotbollsturnering lördag-söndag men eftersom de har en morgonmatch på lördag och det tar en stund att köra så kommer de åka så fort Paul kommer hem efter jobbet på fredag och sen är finalen kl 15 på söndag som jag tror och hoppas att de tar sig till.. Då kommer de inte hem förän söndag kväll... Ska passa på att njuta för det lär nog inte hända igen.. SKa göra precis ingenting och göra som jag vill och vad jag vill hela helgen.. Vi gillart!

Träningsvärk!

då var jag på gymmet igår efter ett uppehåll på 2½ vecka.. Känns i bena idag vill jag lova.. Körde ändå inte fullt ut på benpasset.. La inte på så mkt vikter som jag brukar då jag visste att det är bäst att starta lugnt efter ett lite längre uppehåll.. tur var väl det!

Tennislektionen var riktigt kul idag.. Sköna människor i min klass! Stannade efter lektionen och spelade lite med några nån halvtimma eller så.. Gött! Sen var jag dock helt slut!

Kom hem och satte mig på baksidan för att få lite sol på överkroppen iaf och det fick jag vill jag lova!

Nu ska jag duscha och slappa med en film.. Får se vilken det blir ikväll.. Imorrn ska jag lämna in bilen för oljebyte och sen blir nog gymet för träning av överkroppen.. Sen löpning..

I helgen börjar ju också äntligen semifinalerna i handboll hemma i Sverige och jag är överlycklig då jag upptäckt att de sänder matcherna på svt.se LIVE!! =) Wiiee!! Dock måste jag gå upp kl 7 på morgonen och det blir väl ingen hit med mitt morgonhumör.. Men vad gör man inte för att få se handboll?? Här borta finns den ju inte! Sen blir det en dagstur till San José med Mirela.. Ska bli skitkul att komma iväg igen.. Längre dagsturer borde man göra oftare..

Bilder från Las Vegas

Men vi börjar med ett par på mina två tårtor från min födelsedag =)


Familjen Carter gav mig en Blonde Mile High Cake.. God!!! =)


Fröknarna T och M hade bakat en tårta till mig =)

Och så bilder från Vegas då..


Vattenshowen vid Bellagio


M, T och jag






















Första partykvällen






Strosade omkring hela lördagen..






Andra utekvällen..




Dags att åka hem...


Vårt baggage.. Mitt längst till vänster och minst. Sedan Mirelas i mitten och vår kära Therese hade stora packningsbekymmer och packade mest! haha


RSS 2.0