"småkvävd"

Ok, nu har jag bara en sån där dag.. Ingeting har varken gått fel eller rätt.. hade till och med en riktigt bra start på dagen och en rolig dag.. ett tag iaf! det bara är en allmänt dålig dag senare.. varför?? bra fråga.. har försökt besvara den själv och kommer inte på ett enda svar.. det enda jag just nu känner är väl att jag känner mig lite "småkvävd".. kan man säga så?? jag behöver tid för mig själv.. att vara själv och göra absolut ingenting!! själv!! nu har jag haft barnen i 4 hela dagar och som tur är har jag haft mina tennislektioner den här veckan som har gjort att jag fått ett litet break..

men nu, just nu, känner jag verkligen att jag vill vara själv.. och för första gången på väldigt VÄLDIGT länge är det svårt, näst intill omöjligt.. jag gillar inte att behöva stänga in mig på mitt rum för att behöva få va själv och även då knackar lillkillen på för att kolla vad man gör eller bara krama om en och säga "I love you".. Jättegulligt, absolut, men låt mig va nu! (kanske låter hårt, men så känner jag just nu)

jag vet vad ni tänker.. men ta dig ut ur huset och gör nåt annat.. ja absolut.. imorrn blir det bio med T och M och lördag utgång vilket jag ser fram emot men det är tid för mig själv jag behöver.. verkligen behöver!!

Las Vegas i kort!

ok så jag ska försöka sammanfatta vegas resan utan att säga för mycket...

Vi kom dit på torsdag kväll och var väl på hotellet runt 23 tiden.. vi valde ändå att gå ut och kolla in läget lite och började Las Vegas med att se vattenshowen vid Bellagio.. Sedan satte vi oss i en bar på Ceasar's Palace och tog några öl.. Klockan slog till slut 3 när vi beslöt oss för att gå tillbaka till hotellet... En lugn kväll och skön början på vår semester.. vi sov ut på fredagen och var väl klara att göra stan strax efter tolv.. Blev frukost på ett kasino som låg precis jämte hotellet och sedan var det vandringsdags på strippen.. Det är så otroligt stort och det finns så mkt att se.. Kändes inte som man hann se hälften riktigt.. Skönt att vi inte hade för mkt planer däremot så man slapp stressa igenom dagarna..

Vi gick hemåt och duschade och gjorde oss iordning för showen Thunder from Downunder.. En manlig stripshow med killar från Australien.. Roligt var det, det är det enda jag säger här! =) haha! Sen blev det utgång och till att skaka rumpan på dansgolvet en lyckad kväll som inte slutade för vid 5.30 på morgonen.. vis sov ut även idag och var nog inte ute från hotellet förän runt 3 tiden tror jag.. dagen innan hade det varit kanonfint väder men den här dagen blåste det något så in i norden.. det var svårt att gå ute så det fick bli mest strosande inomhus och det finns så mkt och se där också.. lite shopping hann vi med och avslutade med middag... sen blev det hem på kvällen och gjorde oss iordning för att åka tll en nattklubb på the Palms.. Detta var dock inte riktigt min stil... När jag går ut föredrar jag någonstans där man kan sitta ner och prata och där det är musik man kan sjunga med någorlunda till så man inte måste dansa "snyggt".. Jag gillar att fuldansa.. det tillhör party tycker jag och detta stället var ren techno, dunka-dunka.. så dansmässigt var det inget för mig.. däremot var det jättekul att titta på folk och de hade ju shower under tiden på nattklubb med folk som gjorde tygnummer, hängde i lianer och annat kul.. Kl 4 blev det dock hemgång efter mycket debatterande om detta.. Mirela skulle ju köra oss dagen efter mellan San Francisco och Sacramento så några timmars sömn behövde vi ju allt..

En mycket kul helg som jag önskar varade längre.. Har tagit det lugnt hela veckan och helgen spenderades läsning och att njuta av att ha huset för sig själv större delen av tiden.. Jordan hade fotbollsturnering och de var borta mellan 06.00-21.00 ... de var även borta större delen av söndagen..

Nu har de spring break i två veckor, alltså vårlov.. så nu jobbar jag istället hela dagarna så får lägga om mitt personliga schema med träning och annat nu i två veckor...

det sköna är ju att sommaren nu har kommit hit oich vi njuter av mellan 20-25 grader varmt.. störtskönt! dock ska det ju bli mycket varmare och jag tycker nog det är bra såhär.. ganska perfekt.. sitter nu ute och njuter av det fina vädret medan barnen spelar tennis och basket.. jag gjorde nåt med min handled när jag spelade tennis så den får jag vila nu ett par dagar.. inget allvarlig, men den är öm..

nu ska vi snart iväg till counseling och ska byta om.. lovar att lägga upp bilder snart! men nu är jag ikapp skrivmässigt iaf =)

see ya!

"You're obviously NOT from Sweden"

ojojoj vad tiden har gått utan ett enda inlägg.. över två veckor..!! det är väl inte riktigt okej men jag har haft annat för mig.. fyllt år och åkt till Las Vegas..

Vi börjar med förra veckan, eller födelsedags veckan.. fyllde iaf år och vaknade med en tårta ståendes i kylen en stor tårta som hette Blondie Mile High Cake! Passande va?? hehe.. perfekt! och ett fint kort från barnen och paul tillsammans med ett mastercard presentkort som man kan använda överallt de tar mastercard.. perfekt! det fic bli ett skoköp inför vegas för dom pengarna. dessutom ringde Sara och Lotta med en sång kl halv åtta på morgonen.. de hade visst räknat fel och trodde klockan var typ 10.. haha! glad blev jag i alla fall!
Sedan fick jag pratat med både mamma, pappa, syrran m familj.. mkt telefon den dagen.. regnade gjorde det dock så blev ingen tennis vilket faktiskt var ganska skönt!

Mirela och Therese kom och jag hade fått info att vi bara skulle ut och ta en fika typ och in kommer dom med en jättefin tårta de bakat åt mig och en latte från Starbucks...Perfekt! Veckan efter fyllde Therese 21 (den lagliga gränsen för när man får gå ut samt dricka alkohol här i USA) så då tog vi ut henne på en drink eller två.. Eftersom det var en tisdag var det inte så mkt drag nånstans förutom på en Gaybar.. Stannade inte så länge eftersom vi alla skulle jobba dagen efter och jag körde...

Klippte mig en sväng också och klippte till lugg och är väl inte helt 100 nöjd.. Gillar själva luggen men inte "inramingen" om man kan säga så.. ja.. blir nog inte någon mer lugg för mig.. dessutom skulle hon envisas med att locka håret när jag därifrån och helt ärligt, det såg förj-vligt ut!! ringde direkt mirela och bad henne sätta på plattången innan vi begav oss för att shoppa inför Las Vegas.. Hur som helst fick jag en skön kommentar.. Eftersom hon också klipper Mirela visste hon at hon var från Sverige.. Och jag fick kommentaren efter att vi pratat lite:

Frisören: "You're obviously NOT from Sweden"
Jag: "Yes I am!"
Frisören: "Really?? You have no accent what so ever!"

Det känns ju helt ok om man säger så.. Har hört det mkt det senaste jag knappt har nån accent,, Man hör det lite, men tydligen inte direkt.. Då har jag nästan lyckats med mitt mål.. Att parat helamerikanskt när året är slut! =)

Nu i helgen var vi i Las Vegas och det är såååå otroligt stort och mycket att se att det går inte förklara.. Måste helt enkelt upplevas! Vi var ute och strosade på dagarna och partade på kvällarna.. Bra helg helt enkelt! Och en helt underbart chaufför till och från nattklubben på lördagen..!

Lägger upp bilder på allt lite senare.. Ville bara tala om att jag lever och mår superbra!

Kan ju också meddela att vi nu har sisådär runt 20-23 grader .. Alltså svensk sommar i mars.. Jag gillar det! Och varmare ska det bli..

RSS 2.0