Landat i Florida...

Japp då sitter vi i våran "cottage" som vi hyr på PGA Resort and Spa in West Palm Beach. Två sovrum, två badrum, ett kök och vardagsrum.. Perfekt!! Grymt fräscht runt omkring också..

Morgonen började väl dock inte toppen.. Paul hade bokat en shuttle från vårat hus som skulle hämta oss kl 04:15.. När han ringde 04:30 det sig att de inte fick tag på killen.. så troligen låg han och sov.. Vi blev upphämtade 05:10 istället av en annan kille.. V hade checkat in online så vi hade fortfarande tid.. flyget skulle gå 06:30.. Paul var sur som attan och rätt orolig redan vid 04:30 så jag fick väl tala om för honom att det inte är npgon idé att få panik riktigt än.. Vi har fortfarande tid. Vi hann med planet med liten marginal.. Vi behövde inte stressa men inte heller vänta speciellt länge på att board så det blev bra ändå..

Flyget gick riktigt bra.. Ingen av barnen hade flugit förut så det var något nytt men båda två tyckte det var jättekul så det funkade utmärkt.. Var väl mest orolig för JT som lätt kan bli orolig om han hör konstiga ljud vilket man ju gör ganska ofta på ett flyg.. men det gick bara bra!

Sen hyrde vi en fetstor bil (normal med amerikanska mått mätt) och drog mot West Palm Beach.. Efter lite imkringåkande hittade vi tillslut hotellet.. Har nu packat upp, ätit lite och ska slappa.. Fick inte så många timmars sömn..

Och jösses vad det är fuktigt i luften! Helt obeskrivbart.. Regnar som tusan här nu, men hoppas på bättre väder i veckan.. Vi får väl se =)

Nu ska jag nog slappa med lite musik i öronen! Ha det gott så länge!

SKa försöka få upp ett par bilder av veckan också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0