Snorkling och San Diego Zoo

När vi gick och la oss igår var det rätt varmt i rummet och vi var nog båda två uppe i varv för vi fick koppla av med musik i öronen innan det var dags att stänga ögonlocken. Hur som helst sov jag väl inte toppenbra.. Vaknade rätt många ggr under natten men kände mig ändå rätt utvilad när klockan ringde 08:30. Å andra sidan hade jag legat i sängen i 10 timmar så det räckte nog =)

Vi gick iaf till marketen och köpte lite skinka, ost och smör. Gick tillbaka till hostelet, åt frukost och märkte upp vår mat som vi sen la i kylen.. Man har ju gemensamt kök på ett hostel vilket kan vara mysigt när man vill träffa människor. Jag och Mirela har väl valt att hålla oss för oss själva för det mesta när vi är här..

Det var inga större problem att hitta till snorklingen. Däremot var det rätt fullt med parkering så det fick bli ett TRÅNGT parkeringshus istället.. Funkade bra det med. Vi hittade våra guider snabbt. Tre jättetrevliga tjejer som hjälpte till. Vi var runt 10-12 st i våran grupp. På med våtdräkten och sen var det fotografering.. Tyvärr har vi inga bilder än från snorklingen, de skulle maila oss nån länk senare så vi hoppas det kommer snart.. Hur som helst var det riktigt kul att snorkla. Man såg inte jättemycket då det var rätt grumligt eftersom det blåste en hel del, men dök man ner en bit var det lättare och se.. Var en hel del sälar och sjölejon där vi snorklade.. En säl simmade ca 10 m ifrån oss. Det var häftigt! Tiden gick snabbt i vattnet så vi gick upp upp, åt lite snacks och sen gick vi runt lite vid La Jolla kusten. Satte oss på klipporna och slappade en stund. Precis hur gött som helst. Hade lätt kunna sitta där en hel dag med en bok och slappat.

Iaf, när klockan var 14.30 så tog vi oss tillbaka till hotellet för en snabb dusch och sen lunch. Direkt efteråt körde vi till San Diego Zoo och där fanns det massor att titta på. Vi började dock i reptilhuset där jag inte riktigt kände mig hemma tack vare min ormfobi så Mirela fick guida mig runt där. "Nu kan du titta! Nej, inte nu!" Ja jag såg inte så mkt utan väntade utanför större delen av den tiden. De hade gigantiska sköldpaddor bland annat. Vi såg jättesöta pandor, stora elefanter och giraffer. Fräcka flodhästar, isbjörnar, apor och orangutanger. Ja allt möjligt. Det tog oss 3 timmar att gå runt och då gick vi med ganska bra fart och fick nog inte sett allt ändå. Ska man verkligen se allt ordentligt kan man lätt spendera 5-6 timmar här.

Efter zoot körde vi hem till hotellet och slappar nu med datorerna i knät och godis i mun.

Imorgon blir det Safari Park och Sea World! Det ser vi fram emot! Over and out!


Efter snorklingen i La Jolla


Vi gick utmed kusten en bit


I bakgrunden ser ni sälar som ligger och vilar sig på klipporna


Vi promenerade runt i La Jolla på vägen tillbaka till bilen


Ja bilden säger sitt


Fräckaste flodhästen =)


En utter slappar i vattnet


En lama

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0