Los Angeles och Beverly Hills

Jaha då var det dags att sammanfatta en lyckad dag i Los Angeles.

Började med att duscha och leta rätt på rena kläder i resväskan. Dock var det mesta numera skrynkligt så det vara bara ner till recepetionen och be om ett strykjärn och eftersom jag inte ätit frukost ännu var mitt humör sådär bra. Vi klädde på oss, åt frukost och begav oss till Starbucks för morgonkaffet också så även Mirela hamnar i fas.

Sikten ställdes sedan in på Hollywoodskylten. Hade kollat upp på internet närmsta utkiksplatsen så det var bara att ta sig dit och hej vad det var uppförsbackar och skarpa svängar hit och dit. Men det var lugnt och vi kom upp till slut och för en gånsg skull fick vi en bild där man tydligt kan se att det är Hollywood skylten i bakgrunden. Vi körde runt lite i området också samt på Mulholland Drive innan vi styrde vår pärla mot Redondo Beach. Det var lite trafik på vägen ut, inte jättemycket dock. Hade räknat med mycket mer trafik så vi var ute  där en timma senare. Vi gick på Redondo Pier och åt lunch på det diner där The OC spelades in. Stället var mycket mindre än man får känslan av på tv men så brukar det ju vara. Vi gick även runt lite på piren där och det var jättefint. Såg äve "The Bait Shop" från samma serie så nu har man varit där också =)

Sen körde vi tillbaka till hotellet och slappade en kort stund innan vi begav oss på promenad ner till Rodeo Drive. Vi bor inte så långt ifrån så tog oss inte mer än 5 min ner dit. Jättefint område och jag billar Beverly Hills starkt. Sen gick vi en sväng igenom några bostadsområden. Tillbaka till hotellet för kissepaus innan vi bestämde oss för att ta oss till The Grove. Ett stort köpcentrum i LA. Och jisses vad vi önskar att vi spenderat mer tid där. Jättefint litet område med många bra butiker. Vi åt på en jättemysig liten italiensk restaurang. Maten var riktigt god och servicen bra och snabb så hade gärna kommit tillbaka hit!

Vi gick i ett par butiker och när vi kom ut var klockan 20.00 och det var mörkt dags att bege sig hemåt igen för den nästan 1 timma långa promenaden. Skönt att gå även om våra vader nu är väldigt trötta på att gå så mkt som vi gjort den här veckan. Å andra sidan ska vi sitta i en bil hela dagen imorgon så det var nog inte fel.

Kort och gott: en lyckad dag i LA!

Imorgon börjar hemresan där vi ska stanna i Carmel och Monterey på vägen. Blir kanon! Nu säger Jonna godnatt och adjö!

PS. Jag har skrivit det här inlägget väääldigt fort så har inte helt koll på hur och vad jag skrivit så ursäkta stavfel, konstiga meningar osv. Det får ni ta idag. Är aptrött! Godnatt!


Hollywoodskylten


LA i bakgrunden. Syns inte så tydligt då det var ganska disigt på förmiddagen.


Kör bil i Beverly Hills


På väg till Redondo Beach




Lunch på The OC diner


Det var grymt fint vid Redondo Pier


Rodeo Drive


Rodeo Drive igen


The Grove

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0