Joshua Tree Park, Palm Springs mot Beverly Hills

Som ni kan se längre ner så har jag lagt upp et inlägg om torsdagen när vi var på Safari Park och Sea World. Internet fungerade inte jättebra på vårat hostel så kunde int elägg upp det igår men nu finns det där så ni vet. Nu vidare till dagens inlägg.

Klockan ringde tidigt imorse; 06.45. Inte vad man vill när man har semester men så kan det vara. Upp kl 07.00, in i duschen och packa ihop våra grejer. Snabbt ner och äta frukost innan det var dags att checka ut. Inte så många uppe på hostelet vid den tiden. Det var vi och ett par danskar. Vi körde snabbt till Starbucks och vi köpte två megastora kaffe. Grymt gott! Kommer sakna Starbucks! Sen bar det av till Joshua Tree Park. Det tog oss ca 3 timmar att köra dit och vi var mitt ute i ingenstans. När vi stannade på en mack för att gå på toa var det ett par som ville ha skjuts. Nej, vi ska åt andra hållet sa vi, hoppade in i bilen och for iväg. Ja det finns mycket skumt folk på vissa ställen. Vid en Shell mack var kassören inglasad och du fick prata med honom genom en högtalare som du kan göra på banken ibland. Hur bra känns det då liksom? Men det var lugnt, vi uträttade våra behov snabbt och gav oss iväg. Det var inte jättemycket att se på Joshua Tree Park. Bara ödemark med några Joshua träd. Dock var det rätt häftigt och se bergblocken av stenar. Vi stannade inte så länge utan begav oss vidare mot Palm Springs. Även om vi inte såg så mkt  i just Palm Springs så var det lätt att förstå att det var ett rikemansområde. Fint var det iaf.

Vi åt, tankade och sen styrde vi vår lilla pärla mot Los Angeles och Beverly Hills. Tog sådär 2-3 timmar och trots att klockan var 16.00 när vi kom in i LA så var trafiken inte alls speciellt stor. Å andra sidan skulle vi in i LA. Det var lååååång kö ut från LA så det var välplanerat tycker jag =) Vi hittade hotellet ganska lätt, checkade in och parkerade bilen i garaget. Sen var det upptäcksfärd som gällde. Det blev en promenad på sådär 2 timmar vilket iofs var ganska skönt med tanke på att vi suttit i bilen större delen av dagen. Vi tog några bilder med en Beverly Hills skylt och såg en man bli arresterad av en polis. På vägen tillbaka till hotellet hittade vi en mindre "halsväska" med lite papper och grejer som någon uppenbarligen hade tappat. Vi hittade ett nummer som vi försökte ringa men kom enbart till någon läkares mottagning. Eftersom vi även hittade ett bankvalvsnummer i den kände vi inte att låta den ligga så det bar mot polisstationen för att lämna in den. Tur för oss att Beverly Hills Police Department ligger nästan precis jämte hotellet så det var inte alls långt att gå.

Vi avslutade dagen med att gå in till en supermarket och köpa lite kvällsmat och eftersom min mage leker med mig så fick jag, Jonna Hagberg, köpa yoghurt. Och nej, det är fortfarande inte gott! Vaniljsmak går an, men det är inte utan miner jag sväljer skiten.

Nu ska vi nog ta och planera morgondagen och sen blir det sängen. Vi delar numera säng. På hostelet i San Diego hade vi våningssäng där undre delen var lite bredare. Dom frågade om vi använt den övre delen av våningsängen. Tydligen uppfattas vi som ett par. Haha!

Gonatt! Nu ska jag och min sambo sova ;)


På väg mot Joshua Tree Park


Händer ingenting på vägen


Great!


Joshua Trees


Palm Springs


Beverly Hills!




Beverly Hills Police Department




Vårt hotell i 2 nätter!

Kommentarer
Postat av: Syrran

Go morgon på er! Det ser ut som att ni har en trevlig semestervecka. Härligt och se. :-)

Duktig på att uppdatera är du oxå, helt imponerad!!

Hoppas ni får njuta av era sista semesterdagar.

Kram på dig

2010-08-28 @ 09:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0