uppkörning imorrn..

då har jag uppkörning imorrn.. känns helskumt med tanke att jag har ett temporary driver's license och har kört nu i två månader... men jaja.. ska bli skönt och få det gjort och hoppas verkligen att jag inte tabbar mig på nåt!

idag var dag nr två som jag sprang i trappor på anläggningen där Jordan har sin fotbollsträning.. och första gången gick bra, men idag var det tungt.. fy sjutton.. avslutade med jämfotahopp uppför trapporn också men det blev bara en vända... mina ben bar mig inte.. ojoj.. det här måste vi jobba på det!!!

imorrn blir det också en morgonkaffe med therese innan uppkörningen.. bra uppladdning =) i helgen blir det nog pepparkaksbak, det gillar vi!!

pratade även med anna i över två timmar idag.. hur kul som helst att pratat med henne, vi har ju inte pratat sen au pair skolan i new york!! vi pratade lite om att förhoppningsvis åka en sväng till san franscisco och los angeles i januari.. taggad som tusan blev man ju =)
skulle sedan hoppat in och duschat och åkt iväg för att kolla på julklappar men så var ju fröken sara online och även där blev det ett samtal i 1½ timma.. far min ringde även idag så jag tror jag satt i telefon i 4 timmar imorse.. det var ju inte planerat.. men roligt!! =)


Här har Jordan fotbollsträning och här joggar jag även några varv under tiden..


efter det blev det löpning upp och ner för dessa hemska trappor..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0