kladdkaka och julgran

varför inte? har precis bakat en kladdkaka med JT.. de har Potluck i skolan där man får ta sig nåt att äta hemifrån och JT ville väldigt gärna att vi skulle göra en kladdkaka, eller Klädcake som det så fint blir på engelska =) hehe..

Men den ser inte riktigt ut osm sen den ska så vi får se hur bra det blev.. Och smeten smakade inte riktigt rätt, nästan, men inte riktigt... men det blir nog förhoppningsvis ätbart iaf! =) hehe...

har idag varit iväg med Paul och fixat nya däck till min bil och jisses vilken skillnad det blev när jag körde efter det.. vi åkte också och köpte julgran som jag så snällt fick välja ut.. det gillar vi! =) så nu står den i vardagsrummet och barnen ska dekorera den imorgon.. det blr bra det här.. ska nog snart få julkänsla hoppas jag..

och han fick tummen ur att kolla om han hade ramen till den större sängen på vinden så är det bara en madrass som ska beställas.. och det lär väl ta ett tag till.. men det blir nog bra..

avslutar med att publicera kommentaren från And.. förlåt.. Kungen... angående namnet Shauna och Jonna.

Postat av: Kungen....

"God's grace".
Lite meningslös information....?...

The girl's name Jonna \j(on)-na\ is a variant of Johnna (Hebrew), and the meaning of Jonna is "God's grace".

(The girl's name Shauna \sha(u)-na\ is a variant of Shawna (English). See for meaning of Shauna.)

The girl's name Shawna \sha(w)-na\ is pronounced -shawn-NA. It is of English origin. Feminine variant of Sean (Irish, Gaelic) "God's grace".


Så då vet ni det! Tack Kungen, nu vet du vem du som äger ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0